Palvelut

Palvelut

Laadun allekirjoitamme omalla nimellä –

aina haastavimmista saneerauksista pienempiin kodin remontteihin

Uudisrakentaminen

Rakennamme uudiskohteita tarpeen mukaan, olipa kyseessä liikekiinteistö, toimitila, tuotantotila tai koti – aina yhteistyössä ja laadukkaasti. Asiakkaitamme ovat niin yritykset, kunnat, kaupungit, taloyhtiöt kuin yksityishenkilötkin. Olemme tunnettuja nykyaikaisten teknisten ratkaisujen taitajana.

Korjausrakentaminen

Olemme korjausrakentamisen vahva osaaja. Korjaamme ja saneeraamme taidolla kaikenlaisia rakennuksia ja tiloja, myös erikoisosaamista vaativia kohteita. Työmme tunnistat ensiluokkaisesta lopputuloksesta.

Teollisuusrakentaminen

Tuomme kokemusta ja asiantuntemusta teollisuusrakentamisen ja liiketilojen muutostöiden urakointiin. Rakennamme yhdessä tilaajan kanssa kustannustehokkaita ja tilankäytöllisesti optimoituja ratkaisuja – turvallisesti ja läpinäkyvästi.

Projektinjohtourakointi

Projektinjohtourakointimme on laadukasta ja sertifioitua. Vahva osaaminen ja laaja, monivuotinen kokemus projektinjohdossa mahdollistaa nopean työnaloituksen ja hallinnollisen joustavuuden vaativimmissakin kohteissa: aikataulussa, laadukkaasti ja oikeaan hintaan.

Vaativat saneeraukset

Vanhoista arvokiinteistöistä museokohteisiin ja teollisuuskohteisiin, vuosikymmenten kokemuksella. Olemme tunnettuja rakentamisen laadusta ja viimeistellystä lopputuloksesta.

Laajennustyöt

Me tarjoamme erityisosaamista monenlaisiin yrityksien ja kiinteistöosakeyhtiöiden lisärakennushankkeisiin ja laajennuksiin sekä tilojen sisäisiin muutostöihin kaikissa urakkamuodoissa. Aina aikataulusta, laadusta ja suoraselkäisestä kustannusarviosta kiinni pitäen.

Referenssit